Baby shower – Publikování v časopise Maminka 1/2017

29.12.2016

Mám ohromnou radost. Právě vyšlo lednové číslo časopisu Maminka, v němž najdete článek na téma baby shower, do kterého jsme byla požádána o vytvoření projektu, tedy pozvánky na takovou akci pro budoucí maminku. Článek najdete na str. 52 – 53.

Možná si vzpomenete, že jsem jeho vydání avizovala v říjnu. Časopis Maminka s tímto článkem najdete právě na stáncích. Pro ty, pro které je brzké narození miminka aktuální, určitě doporučuji si článek přečíst kvůli inspiraci. Ti, koho se toto téma prozatím netýká si článek mohou přečíst třeba jako inspiraci pro přípravu podobné akce třeba pro kamarádku nebo sestru. V článku najdete mou radu k tomu, co by taková pozvánka měla určitě obsahovat, jak ji můžete také využít k tomu kamarádkám poradit apod.

Pozvánka na baby shower, kterou jsem pro článek tvořila, v sobě obsahuje více částí, nejde tedy jen o klasické přání, teď jsme vlastně na druhé straně. Na mou pozvánku se, kromě pozvání, musela vejít informace o místě konání oslavy, dále místo registrace (o něm se dozvíte právě v článku). Také jsem uvedla drobnou prosbu pro pozvané a vložila kartičku nadepsanou „Rada pro novou maminku“. Nejen, že se rada bude nastávající mamince jistě hodit, ale zábavou může být i si je společně na oslavě přečíst. Ta, která maminkou zatím není, může napsat radu k tomu, na co si určitě i nadále najít čas, aby byla nejen maminkou, ale i sama sebou. Myslím, že i takovou radu nastávající maminka uvítá. Kartička je z pozvánky vyjímatelná, takže maminka si je může následně odložit a vracet se k nim.

 

Osobně se velmi těším až se tato tematická oslava bude jednou týkat i mě, baby shower určitě chci. Jednak si myslím, že je to krásné, a také myslím, že každá příležitost něco oslavit je správná, slavit můžeme doslova každý den.

Všem nastávajícím maminkám hodně inspirace.

Napsat reakci

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *