Zrodil se Bloger :)

7.7.2018

Je to pár týdnů, co jsem se rozhodla, že Crazy Cat se stane něčím víc. Za ty dva roky, co Crazy Cat mám a vytvořila jsem už ani nevím kolik projektů, se některé z Vás prostřednictvím zpráv, messengerů a jiných kanálů staly mými kamarádkami, které jsem zatím ještě neviděla naživo, protože jsme z různých koutů republiky, ale pro mě je to velká čest a vlastně i obohacení. I proto jsem si řekla, že Crazy Cat spojím více se svým životem. No a abych byla upřímná, taky mě začalo bavit psát a fotit apod. Takže bych Vám ráda ukazovala, kdo jsem, jak vlastně i žiju, co mám ráda a třeba se Vám i o to víc Crazy Cat stane bližší. Pro mě je už součástí mě samotné, takže o to víc mi to dává smysl.

Jak vlastně Crazy Cat před zhruba dvěmi lety vznikla? Měla jsem moc volného času. Ano. Dnes mi to přijde jako vtip, když nestíhám vyrábět, nestíhám fotit, nestíhám postovat, o dalších částech svého života nemluvě. Takže než se omlouvat, že vystavuju fotky pozdě, nakoukněte pod pokličku toho proč. Že jsem zmatkař, perfekcionista, co chce mít vše dokonalé, malá holka, a že název Crazy Cat má co do sebe, když se podíváte i na mě samotnou.

Zpětně ty dva roky vidím jako plné změn. Dva roky zpět mi bylo 30, poprvé v životě jsem plánovala oslavu narozenin, na kterou jsem se neuvěřitelně těšila, protože jsem čekala, že teď už jsem jen krůček od těch velkých věcí. Začala jsem si konečně připadat jako ta velká holka, ale o to víc jsem začala přiznávat, že ta malá holka uvnitř, co miluje růžovou, zlatou a všechny ty holčičí věci, se nehodlá držet v koutě. Vlastě jsem od té doby víc otevřená všemu. Ten poslední rok, ten byl hurikán. Dá se říct, že jsem dvakrát překopala celý svůj život. Opustila jsem mnohaletý vztah, pro který jsem dýchala. Změnila práci, díky ní poznala lidi, kteří mi ovlivnili život. Nadechla se, hledala jsem, kde mám vlastně být a myslím, že dnes už se můj úsměv začíná rozšiřovat, večer se těším na rána a vím, že každý den mě bude bavit. Stal se ze mě bloger :))) Něco, co bych nikdy neřekla.

Co je za tím vším víc? Však vy se o mně postupně dozvíte spoustu věcí 😉 No a kde se tyhle myšlenky vůbec spojily? S bráchou, který i přednášel, jsme vyrazili na BLOGERFEST. O tom Vám taky povím, ale někdy příště.

Aby to bylo se vším všudy, tak kromě instagramu a fb crazycatcz, který už znáte, mám samozřejmě i soukromý instagram a facebook. Ty oba pod jménem Erika Majgotová (instagram erika.majgotova, facebook Erika Majgotová). Do dnešního dne soukromé účty, dnes je otevírám do doby, než je s Crazy Cat propojím v jeden. Nic jsem na nich neměnila, nefiltruju, nemažu, zkrátka srdečně Vás zvu poznat mě jaká jsem. Dodnes tyto účty nebyly asi tak 100% jako já, ale od dnešního dne budu sdílnější, možná praštěnější, ale určitě autentická 🙂

Pojďte do toho se mnou ♥

A teď vy… Co by Vás o mně zajímalo, když mě zatím znáte jen prostřednictvím mých výrobků?

Krásný letní den a moc se na Vás všechny těším, Erika

 

Jeden komentář

  1. Hodně hodně hodně hodně hodně….. štěstíčka a hodně hodně hodně hodně hodně hodně….. úspěchů. Pusa letí 😀

    Odpovědět

Napsat reakci

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *